ZLATNA MEDALJA POTVRĐUJE KVALITET

mk-group-donira-covid
PIK Bečej donirao svoje proizvode u borbi protiv COVID-19
05/11/2020
fantast1
PIK BEČEJ ŠTITI KULTURNU BAŠTINU DVORCA FANTAST
02/25/2021
Show all
pik-becej

Kompanija Flora dobitnik nagrade „Najbolje u 2020 na 87. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu

ZLATNA MEDALJA POTVRĐUJE KVALITET

Novi Sad, 2. oktobar 2020. godine– Kompanija Flora, koja posluje u okviru PIK Bečej, članice MK Group, dobila je zlatnu medalju za kvalitet na 87. Međunarodnom sajmu poljoprivrede, i to za svoje proizvode smrznuti grašak i kukuruz šećerac.

„Drago nam je da je kvalitet našeg graška i kukuruza šećerca prepoznat i na najznačajnijem agrobiznis događaju u centralnoj i jugoistočnoj Evropi. Zlatna medalja za nas ima poseban značaj jer je potvrda i rezultat svih naših napora usmerenih na konstantno unapređenje kvaliteta i podizanje standarda u proizvodnji i preradi smrznutog povrća”, izjavila je Olivera Baturan, menadžer proizvodnje u kompaniji Flora i dodala da će potrošači i dalje od brenda Flore dobijati samo najbolje proizvode.

Kompanija Flora, koja je u sastavu Pik Bečej, članice MK Group, specijalizovana je za proizvodnju smrznutog povrća – boranije, graška, kukuruza šećerca i krompira. Godišnja prodaja iznosi 16 hiljada tona smrznutog i konzervisanog povrća koje se distribuira ne samo u Srbiji i regionu, već i širom sveta.  U ovoj fabrici se primenom savremene tehnike i tehnologije pakuju najkvalitetniji proizvodi, s obzirom na to da se, uz prirodne sirovine, koriste i prirodni začini, a sve je konzervisano fizičkim putem, toplotom i hladnoćom, bez aditiva, dodataka veštačkih boja, aroma i konzervansa.

MK Group sa svojim kompanijama članicama redovno je prisutna na Novosadskom sajmu i osvaja najviša priznanja za kvalitet svojih proizvoda i brendova.