Otvoren Mini ZOO vrt na Fantastu

Poljoprivredni-sajam
Prvo mesto za kompaniju Flora na Poljoprivrednom sajmu
08/08/2019
Sajam u Moskvi i Dubaiju
PIK Bečej na međunarodnim sajmovima u Dubaiju i Moskvi
08/08/2019
Show all
Zoo vrt

Prvomajski praznici bili su povod za svečano otvaranje nove atrakcija na Dvorcu Dunđerski.

Jedno od najatraktivnijih mesta u Vojvodini za proslavu prvomajskog uranka je i okruženje dvorca Bogdana Dunđerskog, gde zaposleni u Ugostiteljstvu PIK Bečej i hotelu „Fantast“ već tradicionalno pripremaju organizovani prvomajski uranak.

Za kampere je bilo predviđeno mesto izvan ograđenog prostora dvorca, gde su mogli da roštiljaju. Za one koji nisu vični kulinarstvu, obezbeđeno je dovoljno hrane, koja se posluživala u dve prostrane bašte i na posebnom punktu s bogatom ponudom različitih. Za zainteresovane posetioce organizovana je i vožnja fijakerom i jahanje konja iz ergele.

„Zahvaljujući kvalitetnom i raznovrsnom programu koji smo pripremili ove godine, kapaciteti Fantasta su i pored najavljenog lošeg vremena, bili popunjeni“, istakao je direktor Ugostiteljstva PIK Bečej Lazar Greber i dodao da svake godine Fantast ponudi nešto novo svojim posetiocima. „Ove godine smo svečano otvorili „Mini ZOO vrt“ u kom su već smešteni bivoli, lame, kobila sa ždrebetom, patuljaste koze, dva teleta. Imamo velike planove sa ovim projektom koje ćemo dalje realizovati sa ZOO vrtom u Paliću, koji će nam ustupiti antilope, emua, noja, itd. Raspisujemo konkurs za decu, koja treba da predlože imena za životinje u „Mini ZOO vrtu“, objašanjava Lazar i dodaje da se u narednom periodu očekuje i krštenje četiri ždrebeta u našoj Ergeli PIK Bečej. „Mnogo aktivnosti u ovom periodu je pred nama, ali se ne plašimo izazova“, zaključuje Lazar Greber.